Масові заходи в межах Всеукраїнської виставки “Двадцять кроків до зірок” (аерокосмічна освіта і наука – досягнення та перспективи)

Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління спільно з Педагогічним музеєм України проводить публічні лекції “Сучасні космічні технології для спостереження та дослідження Землі” (за програмою курсу підвищення кваліфікації) для представників природоохоронних організацій, учнів, студентів, громадськості в межах Всеукраїнської виставки “Двадцять кроків до зірок” (аерокосмічна освіта і наука – досягнення та перспективи).

Початок реєстрації – 9:30. Лекція – з 10:00 до 13:25 за таким графіком:

12,13, 19 січня 2012 р.
“Сучасні космічні технології для спостереження та дослідження Землі”. Читає Готинян В.С., професор кафедри геоінформаційних та аерокосмічних технологій ДЕА, академік відділення інженерної екології Академії інженерних наук України, член редколегії журналу “Вісник геодезії та картографії”.

20, 26, 27 січня
“Геоінформаційні технології: прикладні аспекти використання космічних знімків українського Космічного апарату “Січ – 2”.
Читають Галенко І.В., завідувач кафедри геоінформаційних та аерокосмічних технологій ДЕА, Присяжний В.І., Родіна В.В., доценти кафедри геоінформаційних та аерокосмічних технологій.

2,3,9 лютого
“Грошова винагорода за об’єкти права інтелектуальної власності, яка отримана в ГІС та при обробці космічних знімків”.
Читає Лі А.К., викладач кафедри геоінформаційних та аерокосмічних технологій, консультант Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти (2008 – 2011 рр.).

10,16,17 лютого
“Чорнобильска тематика: погляд з космосу”.
Читають Кутлахмєдов Ю.О., професор кафедри безпеки життєдіяльності ДЕА, Родіна В.В, доцент кафедри геоінформаційних та аерокосмічних технологій
Слухачам у виставковій залі Педагогічного музею України під час проведення лекцій буде проведена тематична екскурсія по Всеукраїнській виставці “Двадцять кроків до зірок” (аерокосмічна освіта і наука – досягнення та перспективи).

Публічні лекції будуть проходити у приміщенні Київського міського будинку вчителя у виставковій залі Педагогічного Музею України (аудиторія №208) за адресою: Київ, вул. Володимирська, 57 (тел. для довідок (044) 234-32-00). Підсумкові заняття та вручення сертифікатів (для слухачів, що прослухали повний курс лекцій) відбудуться в Державній екологічній академії (Київ, вул. Василя Липківського, 35 корп. 2, тел. (044) 206-31-86, e-mail: dei2005@ukr.net).