Київ на смак: як NOVUS допоміг оживити гастрономічну історію столиці

Їжа – це не лише про смак. Це про пам’ять, про покоління, про дотик до свого. У Музеї історії Києва триває виставка «На фестини до Києва. Смачна історія крізь віки» – справжня подорож у часі через аромати, страви, посуд і звички, які формували київську гастрокультуру. Це більше, ніж експозиція – це занурення в п’ять епох, кожна з яких розкривається через побут, предмети декору, деталі столу та… смак. Тут можна буквально відчути дух часу й розповісти історію Києва через їжу. – [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://tykyiv.com/food/kiyiv-na-smak-iak-novus-dopomig-ozhiviti-gastronomichnu-istoriiu-stolitsi-vid-kniazhogo-kiseliu-do-perepichki/