8 листопада відбудуться вибори директора Педагогічного музею України

8 листопада 2019 року об 11:00 у приміщенні Педагогічного музею України (м. Київ, вул. Володимирська, 57, каб. 202) відбудуться вибори директора Педагогічного музею України. Документи на участь у конкурсі на посаду директора ПМУ подала одна особа – Міхно Олександр Петрович. Документи кандидата пройшли всі технічні вимоги, встановлені частиною третьою статті 9 Закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність». З програмою кандидата можна ознайомитися за лінком: http://pmu.in.ua/news/programa/ .

Під час виборів директора (голосування та підрахунку голосів) має право бути присутнім представник уповноваженого органу управління. МОН може делегувати свого представника на вибори незалежно від підпорядкування. Також мають право бути присутніми не більше двох спостерігачів від кожного кандидата, а також не більше трьох громадських спостерігачів, акредитованих організаційним комітетом.

Акредитуватися на вибори директора Педагогічного музею України можна до 7 листопада 12:00 за тел.: 0971197709 (Валентина, голова оргкомітету). Неакредитовані особи на вибори допущені не будуть.