Сучасний діалог «Інформаційно-освітній фронт в умовах воєнного стану»

04.05.2022  директор музею Олександр Міхно на запрошення Факультет педагогіки, психології та мистецтв ЦДПУ ім. В.Винниченка виступив з відкритою онлайн-лекцією «Інформаційно-освітній фронт в умовах воєнного стану» перед студентами навчального закладу.
Зміст лекції:  співробітники музею в умовах воєнного стану працюють на інформаційному фронті, реалізуючи онлайн-проєкти, присвячені історії української освіти, нашій національній спадщині:

Від початку російсько-української війни, з 24 лютого до 04 травня 2022 року, у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм та на сайті музею розміщено понад 200 публікацій, підготовлених науковцями музею і присвячених українській національній педагогічній спадщині.

Видавнича діяльність музею – це друк двох видавничих серій: «Педагогічні републікації» і «Біблофонд Педагогічного музею». Видання виходять також у  електронному варіанті і доступні для завантаження на сайті музею http://pmu.in.ua/ (розділ «Публікації»).

Важливий напрям роботи музею в умовах війни – міжнародна діяльність: участь у музейних онлайн-заходах міжнародного рівня, інформування зарубіжних колег-музейників про роботу Педагогічного музею України та про російську агресію проти України. 

Організатор: Факультет педагогіки, психології та мистецтв ЦДПУ ім. В.Винниченка
З презентацією О. Міхна можна ознайомитися тут