Клуб «Джерела української педагогіки»

DSCN041816 січня відбулося перше у 2015 році засідання клубу «Джерела української педагогіки», який організовано Педагогічним музеєм України спільно з Київським міським будинком учителя для освітян м. Києва.

Перед педагогічним колективом ЗНЗ №264 Деснянського району м. Києва виступив директор музею Олександр Міхно, який розповів про діяльність Педагогічного музею України у 2015 році.  Цей рік надзвичайно багатий на знаменні і пам’ятні дати у галузі освіти і педагогічної науки, які відзначатимуться музеєм у формі виставок, в тому числі віртуальних.

Виставки Педагогічного музею України допомагають відвідувачу поринути у світ історії освіти, відчути причетність до її традицій і цінностей. Створюючи електронні інформаційні ресурси, музей не лише забезпечує збереження і безпеку безцінних оригіналів своїх колекцій, а й сприяє відкритості та доступності електронних колекцій музейних експонатів для широкого кола науковців, освітян, усіх, хто цікавиться розвитком української школи та педагогічної науки.

DSCN0447 DSCN0433
DSCN0446 DSCN0447