Участь у конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація. Інноваційні трансформації ресурсів і послуг»

04-06.2022 науковці Педагогічного музею України взяли участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація. Інноваційні трансформації ресурсів і послуг», яка відбулася у Національній бібліотеці  України імені В. І. Вернадського

Доповіді:

«Джерельна база реконструкції біографії Шарля-Мішеля де Л’Епе (1712-1789)» – Олекандр Міхно, доктор педагогічних наук, директор музею (Секція 7. Сучасна біографіка та біобібліографія: нові форми і методи дослідницької та інформаційної роботи, інтеграції та поширення біографічних знань)

«Аудіофонди Педагогічного музею України: навчальні платівки» — Вікторія Бондаренко, старша наукова співробітниця; Музична тематика у книжкових та періодичних виданнях з фондів Педагогічного музею України – Кіра Степанович, старша наукова співробітниця (Секція 6. Музична культура і музичні фонди бібліотек та архівів в умовах сьогодення).

«Єврейські друковані видання у фондах Педагогічного музею України» — Тетяна Полюхович, головний зберігач фондів  (Семінар. Збереження і вивчення єврейської друкованої спадщини України).

Тези доповідей опубліковані у збірнику матеріалів конференції: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0004349

Організатор:

Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського

Щиро дякуємо за чудово організований захід, а промовцям – за цікаві і змістовні доповіді.

З програмою конференції можна ознайомитися тут