Проєкт «Запрошені професори в ЖДУ імені Івана Франка»

26.04.2022 директор музею Олександр Міхно виступив з відкритою онлайн-лекцією «Інформаційно-освітній фронт: Педагогічний музей України під час російсько-української війни» у межах проєкту «Запрошені професори в ЖДУ імені Івана Франка».

Доповідач зазначив, що співробітники музею в умовах воєнного стану працюють на інформаційному фронті, реалізуючи онлайн-проєкти, присвячені історії української освіти, нашій національній спадщині:

Від початку російсько-української війни, з 24 лютого до 26 квітня 2022 року, у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм та на сайті музею розміщено 177 публікацій, підготовлених науковцями музею і присвячених українській національній педагогічній спадщині (охоплення у соціальній мережі Фейсбук – близько 800 тис, залучення – близько 50 тис. користувачів соцмереж).

Важливий напрям роботи музею в умовах війни – міжнародна діяльність: участь у музейних онлайн-заходах міжнародного рівня, інформування зарубіжних колег-музейників про роботу Педагогічного музею України та про російську агресію проти України.
Організатор: Житомирський Державний Університет імені Івана Франка.

З презентацією О. Міхна можна ознайомитися тут