Онлайн-зустріч «Освітні онлайн-проєкти Педагогічного музею України»

21.11.2022 Олександр Міхно, директор музею, доктор педагогічних наук, став спікером онлайн-зустрічі «Освітні онлайн-проєкти Педагогічного музею України», яку організувала кафедра педагогіки Криворізького державного педагогічного університету.

У виступі О. Міхно  розповів  про реалізацію онлайн-проєктів #цитата_від_музи_педагогіки; #ПедагогічнийКалендар2022; #Сковорода300; #Педагогічна_мапа_Києва; #Книжковий_Фронт; #ШкільнийПідручник#100річні_книжкові_і100рії; #Фотобанк_Педагогічного_музею; #ТОП5_за_версією_Педагогічного_музею_України; #Сухомлинський_серед_зірок, про функціонування електронного інформаційного ресурсу «Музейна педагогіка» http://pmu.in.ua/category/museum_pedagogics/ , про музейні видавничі серії «Педагогічні републікації» та «Бібліофонд Педагогічного музею» http://pmu.in.ua/books/ , про віртуальні виставки, розміщені на офіційному сайті музею http://pmu.in.ua/ .

У ході спілкування учасники зустрічі подякували за виступ, поцікавилися особливостями фондів музею, висловити міркування про важливість діяльності музеїв у цей надскладний воєнний час.

Учасниками онлайн-зустрічі стали 98 науковців, студентів, магістрантів з Кривого Рогу, Нікополя, Дніпра, Києва.

Щиро дякуємо за кафедрі педагогіки Криворізького державного педагогічного університету за прекрасно підготовлену і проведену онлайн-зустріч, а учасникам – за доброзичливі відгуки та цікаві запитання.

Відгуки учасників онлайн-зустрічі у чаті

З презентацією О. Міхна можна ознайомитися тут