Обрано директора Педагогічного музею України

Сьогодні, 8 листопада об 11:00, у Педагогічному музеї України (ПМУ) відбулися вибори директора музею. Документи на участь у конкурсі на посаду директора ПМУ подала одна особа – Міхно Олександр Петрович. Відповідно до  ЗУ «Про наукову і наукову технічну діяльність» вибори директора наукової установи відбуваються шляхом таємного голосування за кандидата штатних наукових працівників установи.  У  Педагогічному музеї України працюють 10 наукових співробітників, відповідно членами виборчої комісії було виготовлено 10 бюлетнів для голосування.

Вибори можуть  вважаються такими, що відбулися, якщо на виборах були присутні не менш як дві третини фактичної чисельності штатних наукових працівників і кандидат набрав більше, ніж 50% відсотків голосів виборців. З 10-ти штатних наукових працівників на вибурах були присутні 9.  Всі голосуючі одноголосно підтримали кандидатуру Міхна Олександра Петровича на посаду директора Педагогічного музею України.

Відовідно до результатів, які оголошені виборчою комісією та зафіксовані в протоколі, вибори вважаються такими, що відбулися.

Всі необхді документи з виборів директора  будуть передані  уповноваженму органу управління — Національній академії педагогічних наук України — для затвердження результатів.