Тактильна виставка «Україна на дотик» в Музеї Третя після опівночі

Відчути на дотик зображення, розміщені на банкнотах номіналом 1000, 500, 200, 100, 50 та 20 грн! ? Тепер це можливо у нашому музеї, адже ми розпочинаємо безкоштовну унікальну виставку 3D-скульптур!

Чому унікальна?
Бо ми перші, хто зібрав виставку відомих українських діячів та пам’яток архітектури, зображених на купюрах; частина з цих скульптур ніколи раніше ніким не створювалась! ? Науковець Володимир Вернадський, Національна академія наук України, червоний корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка та багато інших! Така виставка — прекрасна можливість дізнатись в доступній формі про те, як виглядають видатні українські діячі та будівлі! Скульптури будуть представлені безкоштовно у просторі нашого музею лише до кінця жовтня, тож не гай часу — бронюй свою найнезвичнішу виставку за номером +38 073 345 03 00 або пиши у соцмережах!
❗️ У зв’язку з карантинними обмеженням відвідування виставки проводиться лише за попереднім записом, щоб уникнути скупчень людей. Відвідування можливе лише у захисній масці.

? Проект реалізовується за підтримки Український культурний фонд

Скульптури виготовлені компаніями

3DDevice — 3D принтеры, 3D печать и аксессуары в Украине,
Izolab / FabLab Ukraine та К.Р.А.Б.
? Адміністративну підтримку проєкту здійснює Future Development Agency.