Підлітковий літературний конкурс «Антитвір» від Книжкового Арсеналу

Карантин змусив нас перенести дати Книжкового Арсеналу, але він не стане на заваді Антитвору-2020! Фестиваль наразі готується на серпень, і в його фокусі – ОПТИМІСТИ СКЕПТИКИ. Тож запрошуємо учнів 8-11 класів традиційно взяти участь у літературному конкурсі без обмежень і цього року поміркувати над темою «Все буде добре. Чи ні?» ?
Так, ми живемо в непевні і тривожні часи, але тим більше важливо писати історії – для себе, сучасників та наступних поколінь. Бокаччо під час епідемії написав «Декамерон», а що напишете ви? Яку позицію оберете, оптиміста чи скептика? Цього разу ми не робимо жодних обмежень у жанрі та об’ємі тексту: ми приймаємо фантастичні оповідання й реалістичні щоденники, есе, вірші, п’єси та критичні огляди книжок на тему епідемій.

? Умови конкурсу:
Роботи українською мовою у довільному стилі та формі приймаються до 18:00 22 травня 2020 року на адресу education@artarsenal.gov.ua. У назві листа пишіть «Ваше прізвище_Антитвір».
Ми оцінюємо твори за такими критеріями: оригінальність думки, структурність викладу та загальна грамотність.

?Роботи топ-20 фіналістів будуть опубліковані на нашому сайті, а церемонія нагородження переможців відбудеться під час проведення X Книжкового Арсеналу.

Джерело