Музейні розмальовки давніх травоїдних тварин для дітей від Вінницького краєзнавчого музею

Шановні батьки та діти❗️ Щоб Ви з користю та задоволенням проводили час, пропонуємо МУЗЕЙНІ РОЗМАЛЬОВКИ давніх травоїдних тварин, які жили в різні геологічні часи на території нашого краю.

Завантажити розмальовки можна за наступними посиланнями:

МАМОНТ — вимерла тварина з родини слонових. Для нього характерні великі розміри тіла, від кінчика хобота до хвоста вкритого довгою рудою шерстю, та довгі бивні. Мамонти були дуже спокійними і абсолютно неагресивними.

https://drive.google.com/…/1dhw9jEu5Tjzc3EbTQa6_D7S_A…/view…

ШЕРСТИСТИЙ (ВОЛОХАТИЙ) НОСОРІГ – вимерлий вид носорогів. Це друга за величиною після мамонта тварина, яка мешкала на території нашого краю. Мав два роги на голові, а тіло вкривало довге хутро темно-рудого кольору. Шерстисті носороги були буже агресивними тваринами.

https://drive.google.com/…/1MTzHgBWMRBja1kDIo8OAKjoQC…/view…

МАСТОДОНТ – вимерла хоботна тварина. Кремезної будови, в порівнянні з мамонтами мав короткі ноги та довге тіло. У більш давніх видів було дві пари бивнів на верхній і нижній щелепах.

https://drive.google.com/…/1M0daqdc2-Urj4qUE60z9ee02U…/view…

ТУР – пращур свійського бика. Це була велика тварина з важкою головою, довгими розвиненими рогами, високими, міцними кінцівками, чорної масті. Відзначався великою силою, швидкістю та злим норовом.

https://drive.google.com/…/1tbOtJX_94G6U_jc77aG_MJhKm…/view…

А щоб дізнатися більше, запрошуємо, після карантину звичайно ж, на інтерактивну ігрову екскурсію для дітей 5-9 років «МАМОНТ ВІННІ ТА ЙОГО ДРУЗІ: ПОДОРОЖ У МИНУЛЕ»
додаткова інформація ☎️ 068 725 49 57

#карантинзкористюВОКМ

Джерело: https://www.facebook.com/vinnytsiamuseum/