Майстер-клас з приготування кави від ресторану Софра

Традиції та церемонії супроводжували усі народи, про які ми розказуємо на виставці «Дивовижні історії Криму». Однією із таких церемоній є приготування кави – традиційного напою кримських татар. 30 березня 2019 року запрошуємо на майстер-клас з приготування кави від ресторану Софра та дегустацію. За легендою, історія кави почалася в Ефіопії. Арабські кочівники та купці поширили її в країнах Близького Сходу. Через Османську імперію кава потрапила до Криму. Спершу призначена для еліти, з часом кава стала популярною і доступною за межами ханського палацу – [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://artarsenal.in.ua/uk/vystavky/podia/majster-klas-z-prygotuvannya-kavy-2-2/