Конкурс дитячої художньої творчости «Мій Лис Микита» у Домі Франка

У рамках проєкту «Лис Микита» #ДімФранка та Лис Микита власною персоною запрошують діток взяти участь в онлайн-конкурсі дитячої художньої творчости «Мій Лис Микита». Учасниками конкурсу можуть бути дошкільнята та діти молодшого шкільного віку.

Тематика робіт найперше включає ваше особисте враження від Франкового твору «Лиса Микита», бачення самого крутихвоста чи інших персонажів казки; все, що стосується казки Івана Франка.

Номінації конкурсу:
— малюнок (формат А4, А3; техніка – фарби, олівці, фломастери тощо);
— вироби з пластиліну, глини;
— аплікації з кольорового паперу;
— орігамі.

Прийом конкурсних робіт відбуватиметься з 26. 11. 2020 до 26.12.2020 в електронному вигляді (фотографія, скановане зображення) за адресою ukrainochkaa@ukr.net

Зі всіх робіт, надісланих на конкурс, у січні буде організовано виставку на ФБ сторінці Дому Франка та сторінці Лиса Микити (https://www.facebook.com/MykytaLys) . Переможці визначатимуться у кожній з вище перелічених номінацій (перше, друге, третє місця) за кількістю вподобань (лайків). Також у кожній номінації буде по ще одному призовому місцю – «Симпатія Лиса Микита». Оголошення результатів конкурсу буде опубліковано на сторінці Дому Франка та персональній сторінці Лиса Микити. Переможці конкурсу отримають цікаві яскраві подарунки від Лиса Микити.

Вимоги до конкурсних робіт:
1. Роботи мають бути виконані самостійно. Вітається оригінальне бачення і творчий підхід.
2. Художня робота подається в електронному вигляді. УВАГА! – якісно сфотографована з різних ракурсів за допомогою фотоапарату чи телефону або відсканована (малюнок) у форматі JPG.
3. В електронному листі та назві файлу обов’язково потрібно вказати назву конкурсної роботи, ім’я, прізвище, вік конкурсанта, де навчається, ! номер контактного телефону.

Щодо додаткової інформації просимо звертатись за тел.: 067-30-17-616.

Джерело